Confidențialitate – GDPR

CSN Lascăr Pană

Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului.

Protecția datelor cu caracter personal

CSN Lascăr Pană are responsabilitatea de a informa cetățenii cu privire la Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR).

Cine este responsabil pentru datele dumneavoastră cu caracter personal și cum îl puteți contacta:

  • CSN Lascăr Pană este operator al datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • Pentru mai multe detalii puteți contacta persoana desemnată cu protecția datelor la adresa de email: csnbaiamare.comunicare@yahoo.comȚuțea Robert.

Protecția datelor personale

Conform cerințelor Regulamentului UE 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, CSM Baia Mare administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile prevăzute de lege, datele furnizate de dumneavoastră.

Unul dintre principiile cheie în cadrul RGPD este principiul transparenței. Acesta impune instituției să furnizeze cetățenilor informații cu privire la modul în care utilizează sau procesează datele personale.

Pentru a ne alinia obligațiilor de transparență rezultate din GDPR, vă informăm că instituția noastră, conform prevederilor legale în vigoare, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.

Scopul în care sunt prelucrate datele personale

Scopul prelucrării îl constituie acordarea beneficiilor prevăzute de legislația în vigoare.

Date cu caracter personal prelucrate:

  • Nume, prenume
  • Sex
  • Codul numeric personal
  • Data nașterii
  • Adresa de domiciliu
  • Informații bancare
  • Informații cu caracter medical

Care sunt drepturile dumneavoastră în legătură cu datele cu caracter personal:

  • aveți dreptul de a solicita rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în situația în care acestea sunt incorecte sau au intervenit modificări;
  • aveți dreptul de a solicita o copie a înscrisurilor deținute de către CSN Lascăr Pană care conțin datele dumneavoastră cu caracter personal;
  • ștergerea datelor cu caracter personal, după expirarea perioadei legale de acordare a drepturilor solicitate și acordate;
  • restricționarea utilizării datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute de GDPR.

Pentru mai multe informații despre acest subiect, puteți consulta legislația în vigoare accesând linkurile de mai jos:

Datele de contact ale ANSPDCP sunt:

Sediul ANSPDCP-Bulevardul Magheru, nr. 28-30, sector 1, Bucureşti
Telefon:031.805.92.11
Fax:031.805.96.02
Internet: www.dataprotection.ro
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro