Final Four la Baia Mare!

 In Știri

Complexul Sportiv Național “Lascăr Pană” Baia Mare găzduiește în perioada 08.05.2021-09.05.2021 ediția inaugurală a Final Four EHF European League, unde Municipiul Baia Mare are o reprezentantă.

Echipele participante: CS Minaur Baia Mare, Nantes Handball Atlantique (Franța), Herning Ikast Handbold (Danemarca) și Siofok KC (Ungaria). Prima semifinală este marcată de duelul dintre Siofok KC și Herning Ikast Handbold, iar mai apoi echipa locală CS Minaur Baia Mare urmează să o înfrunte pe Nantes Atlantique Handball. Finala se va desfășura în data de 9 mai, între echipele care au câștigat meciurile din semifinale.

Ne exprimăm mulțumirea față de forurile decizionale referitor la încrederea oferită spre buna desfășurare a acestei competiții finale cu implicații europene. Este încă un motiv prin care se atestă profesionalismul echipei CSN Lascăr Pană și al CS Minaur Baia Mare. Municipiul Baia Mare are o vastă istorie sportivă, iar împreuna cu cluburile sportive facem tot posibilul pentru a găzdui cât mai multe evenimente sportive de nivel înalt.

Trimitem asigurări ferme tuturor părților implicate că acest eveniment o să fie organizat în concordanță cu toate normele de igienă impuse de către European Handball Federation, precum și a reglementărilor sanitare prezente în România și a celorlalte țări care își trimit reprezentantele la acest turneu.

Pentru mai multe detalii vă invităm să urmăriți site-ul web http://ehfel.eurohandball.com.

Împreună pentru sportul de performanță. Împreună pentru Baia Mare și pentru Maramureș!

Sursa foto: EHF European League