În atenţia suporterilor de rugby!

 In Știri

In data de 12.06.2021, orele 12.00,  pe Arena Zimbrilor, va avea loc meciul de rugby dintre CSM ,,Stiinta” Baia Mare si CSA Steaua Bucuresti.

Accesul in baza sportiva pentru spectatori va fi limitat la 25% din capacitatea stadionului, respectiv 575 persoane, fiind aplicata regula ,,primul sosit = primul servit”.

Pentru a putea participa la meci in calitate de spectator/spectatoare, persoanele sunt rugate sa poarte masca, sa pastreze distantarea sociala, sa prezinte un act de identitate si sa indeplineasca una din urmatoarele conditii :

1.     Sa fie vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la rapel);

2.     Sa prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore);

3.     Sa prezinte rezultatul negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore) ;

4.     Dovada ca au trecut prin boala (se afla intre  a 15-a zi şi a 90-a zi de la confirmarea imbolnavirii cu COVID-19).

In scopul asigurarii accesului in baza sportiva in calitate de spectator/spectatoare, SC VALORAMED SRL va asigura un test antigen rapid, la intrarea in stadion.

Persoanele care nu pot pot participa la meci sunt invitati sa urmareasca meciul in direct la televizor pe programul TVR HD.

Pentru efectuarea unui test antigen rapid va aducem la cunostinta urmatoarele:

,, Subsemnata Miclaus Loredana Valeria in calitate de administrator al SC VALORA MED SR. serviciu de ambulanta privat cu sediul in Satul Nou de Jos , str. Pasunii nr.69, punct de lucru in Baia Mare str. Europa nr. 53 si Oradea str. Bistritei nr. 20, serviciu autorizat de Ministerul Sanatatii , si de catre Directia de Sanatate Publica cu autorizatia de functionare nr. 2673/24.02.2020, v-a aducem la cunostinta urmatoarele:

– testarile pentru SARCOV-2 de la intrarea in stadion pentru meciul de Rugby din data de 12.06.2021, v-or incepe cu orele 09:00

– fiecare persoana testata v-a fi raportata catre DSP, indiferent de rezultatul testului

– testele utilizate vor fi te tip ANTIGEN (facute din saliva)

– pretul fiecarui test va fi de 60 ron (saizeci)

– personalul folosit pentru testare este personal calificat

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie.

 

Administrator
Miclaus Loredana Valeria “